Post by rinettohimi on Feb 17, 2022 23:06:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash 2: Sonic Boom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אבני חן ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash 2: Sonic Boom 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה טוב כמו המקף הקולי הראשון, אבל הוסף קרבות בוס בבקשה. עכשיו יש תקלה במוזיקה, אחרי שאתה משחק ועברת לתפריט, המוזיקה בתפריט לא מתנגנת אבל המוזיקה במשחק מתנגנת בתפריט, בבקשה תקן את זה
זה נראה יותר טוב ממה שזה. אל תשחק בזה. מחקתי את זה לאחר מירוץ של 3 מירוצים.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה זה מאוד כיף שאתה יכול לפתוח סוגים שונים של דמויות במשחק הזה כמו Sonic Amy Knuckles Tails Shadow sticks Rouge והדמות החדשה שנוספה למשחק הזה Vector the crocodile למרות שנתקעתי ברמה הזו מאוד כיף להשתמש באפליקציה, בגלל זה אני רוצה לתת לאפליקציה הזו חמישה כוכבים כי אני מאוד אוהב אותה אנשים חושבים שהאפליקציה הזו לא מגניבה אבל האם היא מגניבה יש אנשים שנותנים לה כוכב אחד ואדם אחר נתן לה שלושה כוכבים כי היא אהבתי את זה.
המשחק קופא כל 10 שניות כל כך מטומטם שאני מתגעגע לימים ההם שבהם הדברים היו טובים (ללא פרסומות)
סוניק הקיפוד - ויקיפדיה
תורידו מי שלא מוריד לא יודע על מה הוא מדבר
זה נהיה כל כך קשה כל כך מהר שאי אפשר לשחק הרבה זמן בלי להוציא הרבה כסף. יש משחקים טובים יותר שהם הוגנים יותר.
אני אוהב את הרעיון של המשחק אבל נתתי 4 כוכבים בגלל שהאירועים כל כך קשים זה קצת שונה מהקודם אני חושב שזה בדיוק כמו שזה עם המשחק אבל אני חושב שזה פשוט ככה
וואו איזה כייף.............
אהבתי את המשחק אבל הבעיה היחידה היא שהוא ממשיך לאפס את הציון שלי באירועים כמו אם אני על 4000 זה מתאפס בחזרה ל-2867 כמו מה אתה יכול לתקן את זה?
סוניק הקיפוד - Sonic the Hedgehog - Wikipedia
Strike Force- 1945 War Arkada ecqo
אני אוהב את המשחק אבל הפוך את הדמות לזולה יותר ב-30 עד 50 טבעות כוכב אדום לפני שעדכנת את המשחק!
זה כיף זה כמו הרקבות
Sonic Dash 2: Sonic Boom APK - Latest version 3.1.0 - Android ...
Sonic Dash 2: Sonic Boom อาร์เคด iehy
אל תשקרו. המשחק לא מלא בפרסומות, אלה אתם שרוצים עוד חיים לריצה. (:
זה משחק די מעולה. הסיבה שבגללה שמתי 3 כוכבים היא כי יש יותר מדי פרסומות, אבל בסך הכל, זה משחק טוב. הייתי מציע לקחת את המודעות.😊
Sonic Dash 2: Sonic Boom Pelihalli xczv
זה ממש נהדר בלי תקלות המשיכו בעבודה הנהדרת ותוסיפו עוד דמויות
משחק נחמד, אבל במשחק-מטבע-יקר.
IOS. יותר משאבים למשחקים האלה.
על תורידו את האפליקציה הגרוע הזות
Android
איזה משחק כיף אבל אפשר לכתוב רק באותיות גדולות (באנגלית)
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arcade fjny
Mad Skills Motocross 2 2.27.4110 APK + Mod (Unlocked) for Android ... Sonic Dash 2: Sonic Boom 3.1.0 APK + Mod (Unlimited money) for Android. Mod Money.
חמשת משחקי האייפד החינמיים המובילים: Sonic Dash 5 Sonic Boom, The ...
זה היה משחק נהדר אבל אני חושב שהם הגזימו עם זה וגם כשאני נלחם ב-eggman זה ממש משעמם אז מה אם זה כמו ההקפצה הראשונה של סוניק, הבוסים במשחק הזה מבאסים אז העצה שלי לסגה בפעם הבאה תהפוך את המשחק הזה לקצת יותר מעניין יותר מזה ואין איפה לחקור רק שלושה מקומות שאני יכול ללכת אליהם. כמו שאמרתי לעשות יותר טוב.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arkaadmängud ruzh
אני אוהב את זה
אני אוהב את זה הצלחתי לקבל צל אבל אתה יכול בבקשה להוסיף עוד דמויות כמו כסף וגם להוסיף כמה כוחות כאוס צל קדמי
אז זה עוד משחק לגריפת כסף משחקנים, אתה אפילו לא יכול לשדרג את הדמויות שלך בלי לבצע רכישה. וגם עלות השדרוג היא כעת כמעט פי 4 בהשוואה לתעריפים של 2017, אם אתם מחפשים את המשחק ההוגן ללא רכישות זה בהחלט לא בשבילכם.
לא טוב כמו מקף 1, אבל עדיין יש כמה תכונות מקוריות. אז שווה לשחק מדי פעם.
New Super Mario Bros. U Deluxe. ARCADE. Sonic Dash 2: Sonic Boom. ACCION. F1 2017. CARRERAS. WARSHIP BATTLE 3D WORLD WAR 2.
מגניב אבל, זה לא מאוד הוגן, לפעמים אתה יכול לעבור על פני מפלצות ובפעמים אחרות שם לחסום את כל שטח 3 הנתיבים - מקווה שזה היה מועיל עבורך! ☺ - בכבוד רב קלואי
Download אלפא טסט 27 APK | APKfun.com
זה משחק טוב אבל אפשר בבקשה להוסיף זנבותואירוע וקטורים
בשלוש מילים - זה - משחק - אדיר!
משחק טוב, קשה מאוד ככל שאתה מתקדם יותר במשחק ומבלבל מאוד רק אנשים חכמים טובים במשחק אם תוריד את המשחק תדע על מה אני מדבר.
אני אוהב את המשחק אבל אני שונא את העובדה שהוא מתקלקל הרבה, לפעמים אני מאבד התקדמות או כוכבים
Vol 15 Issue 13 by Weekly Link - Issuu
אתה יודע, חשבתי שהמשחק הזה עוסק בלחימה ברובוטים בדיוק כמו בסרט המצויר. אבל התאכזבתי קשות.
זה משחק טוב אבל קשה מאוד להשיג כוכבים אדומים אז בבקשה הקל על זה אם מוכן לשדרג את שלי בכל עת