Post by rinettohimi on Feb 17, 2022 23:12:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plants – Monster Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničene primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plants – Monster Defense 2022 version ▞▞▞
Tako zabavno! Ali to je kao biljka protiv zombija
Ne daje dragulje za gledanje videa
To je samo pvz ripoff
dobra igra
Супер битва танков Казуальные hqz
Možete li dobiti mirge cvijeće vs zombies sam stvarno propustiti to je moj frafrot game😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 vratite
Igra je u redu, ali F2P mora gledati dodatke kako bi nastavio s igrom. To nije neugodan dio, dosadni dijelovi su kada ili morate gledati dvostruko dodavanje ili gledati dodavanje, ali ne primate korist. Ispuštanje sada i deinstaliranje
Dobro gme
Ova igra je u najboljem slučaju OK. Zaista nema puno posla, svaka stvar koja se pojavi želi da pogledate reklamu, a zatim dobijete pasivne oglase povrh toga. Glavni problem koji imam s oglasima je da će se pojaviti kada pokušavate kupiti biljku, a onda slučajno na kraju kliknete na njih. To je skroman način generiranja klikova na oglase i govori mi sve što trebam znati o tvrtki koja stoji iza ove igre
Ova igra je prevara. Sada sam dvaput stigao do "kraja". Ovaj put, s maksimalnim brojem biljaka, puno radno vrijeme ljuti i spori i još uvijek ne možete proći 77. Nema drugih stvari za isprobati, ništa učiniti bolje da pobijedite ovu igru, to je samo beskonačna petlja. Ako trošite novac na ovu igru, žao mi je, prestanite. Ovo je samo generator oglasa, pun krpelja i propusta, prijevara imena biljaka protiv zombija.
Stvarno se jako sviđa. Podsjeti me na biljke protiv zombija, ali zanimljivije.
Ne mogu ni pokrenuti igru, vrijeme čekanja je predugo. Moje strpljenje je kratko pa je 1 zvjezdica dovoljna
Lijepa igra za igranje, samo treba veće i drugačije igralište, inače jako lijepo za igrati.
Lijepo i tako dosadno
Oderi, skini
Omgg što se događa s prokletom igrom? Bio je u fazi 56, čovječe. Kako to da ponovno pokreće whple igru i sada se vraća na prvu fazu bez ičega, popravi to prije nego odustanem
Merge Plants – Halaman at Zombies Arcade ajre
To je još jedna neaktivna igra. Nema pravog istraživanja poput ostalih stilova igre spajanja
Ova igra je super, stvarno sam uživao u njoj je zabavna i nema puno oglasa za razliku od drugih igara u kojima vam daju oglas svakih 10 sekundi, tako da 5 zvjezdica za mene
Tettenhall Mislim da možete dovesti Tettenhall na stranicu da vam pomogne s ovim 😉 😄 😀 😏 najbolji i najbolji način za pronalaženje 😉 😄 😀
Neće ići na sljedeću razinu
Razvijači su kopirali biljke protiv zombija 2
to je prilično osnovno otkivanje biljaka protiv zombija, ali je zabavno
Merge Plants – Monster Defense 아케이드 gish
super je! Nijedna igra ne može pobijediti ovo! Čak ni biljke protiv zombija!
Merge Plants – Bitkiler ve Zombi Savaşları Arcade lni
Uznemiren što sam na 4. poglavlju i završio sam razinu 30, sve što me tjera da to radim iznova i iznova, to je kao film Dan Groundhog. Da li da izbrišem tvoju igru sada 🤔
Nekako nije pošteno tjerati vas da pravite neke biljke, to je glupost
Ova igra je jako jako loša, Plant vs Zombies 2 je mnogo bolja od ove, NE TROŠĆITE WIFI ZA TO. Mrzim ovu igru. Volio bih da mogu dati 0 zvjezdica
Pretpostavljam da sam pobijedio igru? Ispraznite sve biljke i ne možete dalje. Nadamo se ažuriranju!
Skinuo sam igru da vam kažem, OVA IGRA JE ****** PVZ RIP OFF, NEMOJTE PREUZIMATI OVO APSOLUTNO SMEĆE POOPOO " IGRA" 0 ZVIJEZDICA
Dao sam peticu jer me podsjeća na Plants versus Zombies, ti si bila moja stara stara igra pivot💚
Normalna igra
Super je zabavno, ne mogu ga prestati igrati, možda bi trebali staviti vrlo novo ažuriranje i ja ću mu dati c....
Lijepa igra Svidjela mi se ova igra, ali ne dobivamo novac brzo
Previše oglasa, ponekad se oglasi neće učitati i neće rezultirati nagradama
Ovo je iznenađujuće dobra igra koja počinje polako i kako napredujete postaje puno izazovnija
Konstantni oglasi...kao svakih 10 sekundi. Užasno.