(Android) Ancient Planet Tower Defense Offline fırıldaqçı kodu primogemləri artırır
Feb 17, 2022 23:27:46 GMT
Post by rinettohimi on Feb 17, 2022 23:27:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu primogemləri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Oyun yaxşıdır, lakin qalib gəlmək üçün pul ödəməlisiniz, bu da qala müdafiə oyunu üçün çox darıxdırıcıdır. Hər dəqiqə təkmilləşdirmə kristalları toplamaq üçün saysız-hesabsız cavablar tələb edir. 3-cü xəritəyə çatdıqdan sonra bunun əyləncəli olmadığını başa düşdüm.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategie rwyw
5.3 kanyon səviyyəsini ödəmədən tamamlamaq mümkündürmü? Mobil versiyanın kompüterdən fərqli olduğunu görmək üçün onu məğlub etmək üçün saysız-hesabsız cəhdlər edildi. Mobil versiyanı keçmək üçün bələdçi tapa bilmədik. Komandanızdan biri bu səviyyəni mobil telefonda edibsə, mənə kömək edin və cavab verin. Çox sağ ol.
Mən çoxlu qala müdafiə oyunları oynayıram. Bunu keçin. Çətinlik birdən-birə kütləvi şəkildə sıçrayır və daş-qaşın "üyüdülməsi" qeyri-mümkün dərəcədə çətinləşdirilib. Oyun effektiv şəkildə böyük bir ödəniş divarına malikdir.
Lazım olan taktika ilə və zəhlətökən reklamlar olmadan gözəl qala müdafiəsi. Həmçinin, gözəl yükləmə ekranları
Qülləsiz hissələrə çatana qədər möhtəşəm bir qala müdafiə oyunu. Mən hər şeyi qarışdırmaq istədiyimi başa düşürəm, lakin səviyyəni keçərkən məhdud son silahlardan istifadə etmək üçün kifayət qədər resurs əldə etməkdən asılıdır, çünki yeganə sarğılarınız əyləncənin əksinədir.
Ancient Planet Tower Defense Offline Diskarte qry
Oyun əvvəlcə əyləncəlidir, sonra isə üçüncü xəritənin son oyunundan dərhal sonra oynamaq olduqca çətindir. Oyunçunu ödəməyə və daha çox funksiyanın kilidini açmağa məcbur edir. Sərin deyil.
Oflayn, pulsuz və əyləncəli. Nə xoşuna gəlmir!
Dəhşətli. Məni 4.99-dan aldatdılar, pulumu götürdüyü 500-dən çox qiymətli daş üçün alış-veriş etdim və mənə qiymətli daşları vermədim ki, bu problemi həll etmək üçün şikayət etmək və ya əlaqə saxlamaq üçün heç bir yer yoxdur.
Oyun üçün çox sadə proqram, yüksək reytinqləri başa düşmürəm. Düzünü desəm, çox az reytinqlə, reytinqlərin aktual olub-olmadığına belə əmin deyiləm. Oyunçu standartında bu, arxa fonda qeyri-müəyyən bir şəkil olan Atari səviyyəsindədir.
İndiyə qədər oyundan həzz alıram, lakin bir növ səhvlə mübarizə aparıram. Quraşdırılandan bəri ölüm Ray silahından istifadə edə bilmirəm, onu sürükləyib nişan alanda heç nə baş vermir, vizual effekt yoxdur, DMG yoxdur, sadəcə olaraq Rey yükünü itirirəm, bu da səviyyələri tamamlamağı çətinləşdirir. Zəhmət olmasa düzəldin və ya məsləhət verin
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategy gefz
Sərin oyun, lakin keçmiş yuxarı səviyyələrdə oynamaq üçün tipik ödəniş.
Tamamlanması mümkün olmayan Son xəritəyə qədər oyun yaxşıdır. . Ona görə də oynamağı dayandırdım, çünki oynamaq mənə çox pul xərcləyir. Onun bir Ripe off. Uzaq dur!!!!!
Mhe.... Hiss olunur ki, əşyalar/şeylər almaq daha asan olacaq... Bunun plan/idé ola biləcəyini hiss etmək.
Layiqli oyun. Daha az mikro əməliyyatlara yönəldilməlidir. Amma əyləncəlidir.
Əyləncəli qala oyunu, gündəlik giriş bonusu kömək edəcək, əks halda zümrüdləri əldə etmək üçün sizə real pul lazımdır
Bu, yükləndikdən sonra həqiqətən çox gözəl bir oyundur və hər şey əyləncəli və sürətlidir. Mən onu bəyəndim, quraşdırmalısınız
Müəyyən bir nöqtəyə çatırsınız və ya pulu ödəməsəniz və ya geri qayıtsanız və növbəti səviyyəni keçmək üçün kifayət qədər qazanmaq üçün əvvəlki səviyyələri üyütməyə və üyütməyə davam etməsəniz və əlbəttə ki, bu səviyyəni keçdikdən sonra oyunu məğlub etmək demək olar ki, qeyri-mümkün olur. siz üyütmə prosesinə yenidən başlamalısınız, çünki siz onu ödəmək əvəzinə pulsuz oynamağa çalışırsınız
Qədim planet vaxt itkisidir. Real pul xərcləmədən mümkün deyil. Gözəl qrafika, acgöz insanlara məxsus olmasaydı, əyləncəli ola bilərdi...
Kədərli. Mən bu oyunu bəyənmək istədim, hətta bir neçə sikkə də aldım, amma çətinlik elə qurulub ki, sona çatmaq istəyirsənsə, ödəməyə davam etməlisən. Bu proqramı atlayın və növbəti birinə keçin, özünüzü problemdən xilas edin
Vizual effekt baxımından çox yaxşı oyun. Təkmilləşdirmə sistemi yaxşı idi. Qüllə seçimi çox aşağıdır. Sürünmə dəyişkənliyi az idi. Siz yalnız qazanmaq üçün ödəyə bilərsiniz, ÇOX ödəmədən sona çatmaq üçün 0 şans var, mənim etdiyim devi dəstəkləmək üçün 5 dollar deyil və ilk bir neçə mərhələni whats ilə məğlub etmək asan olduğuna görə təklif edilsə, məmnuniyyətlə bir rufund alardım. verilmişdir. Bundan sonra 5 heç bir yerə getmir, təşəkkür edirəm.
Yaxşı və çətin qüllə oyunu, yeganə çatışmazlıq (o pulsuz oyunçular üçün) müdafiənizi gücləndirmək üçün istifadə olunan qiymətli daşları toplamaq üçün mütləq geri qayıtmalı və səviyyələri təkrarlamalı olacaqsınız.
Proqramda satınalmalar növbəti səviyyəyə keçməyi qeyri-mümkün edənə qədər oyunu oynadı. Vaxtınızı boşa keçirməyin
Bu əyləncəli və əyləncəli oyundur! Davam edin və bir şans alın ... tez bir zamanda asılı olacaqsınız
ÖDƏ 2 OYNA... Çox tez divara dəydim. Yaxşı, öz-özümə düşünürəm, sadəcə üyütməliyəm. Bu oyunlar üçün tipik. XEYR! Bunu da edə bilməzdim. 3 ulduz qazana biləcəyim əvvəlki səviyyələri vurmağa çalışardım və hətta bu səviyyəni keçmək üçün mübarizə aparardım. Bu oyunun adını Ancient Money Pit olaraq dəyişdirmək lazımdır.
Bu pis və sinir bozucu bir oyundur, yüksəlmək üçün sadəcə almaz xərcləməlisən, pis
Həqiqətən tətbiqdaxili xərclərə yönəlib. Müvəffəqiyyət tamamilə təsadüfi olaraq qızıl sikkələrin paylanmasından asılıdır.
Blend It 3D कैज़ुअल गेम uvzc
Bu, yaxşı vaxt öldürücüdür, lakin qüllələri səviyyəyə qaldırmaq üçün kifayət qədər vaxt lazımdır.
Çox əyləncəli müdafiə oyununda 10 dəqiqə. Bundan artığını deyə bilmərəm. Qısa müddətdən sonra.
Əyləncəli, ancaq oyunun yarısına çatacaqsınız və təkmilləşdirmələr üçün ödəniş etmədən irəliləmək demək olar ki, qeyri-mümkün olacaq.
Qazanmaq üçün pul ödəməyinizi gözləyənə qədər əyləncəlidir. Təkmilləşdirmələri almaq məcburiyyətində qaldığınız və ya uğursuz olduğunuz üçün oyun bir müddət sonra dayanır. Digər problemim, hər şeyi görmək üçün kameranı hərəkət etdirmək idi, bu, bütün xəritəni görməyi lazımsız dərəcədə çətinləşdirirdi.
Oyun bir fırıldaqdır, müəyyən səviyyələrə çatmağı çətinləşdirirlər. Bunu yükləməyin və pulunuzu buna sərf etməyin!!!
Əladır, qrafika yaxşıdır və qüllənin təkmilləşdirilməsi əladır, lakin qüllələr dərələrdir.
Gözləmə vaxtları? Ciddi? Yadplanetlilər sizdə yalnız dördü olan hər hansı bir şeyə sahib olmadıqca işğal edə bilməzlər və siz gündə bir kimi alırsınız, buna görə də pul xərcləmədən "pulsuz" oyununuz tamamilə oynanılmazdır. Freemium ən pis halda!
Qrafika, səs, n təkmilləşdirmələr, gameplay hamısı bərabər və ya yuxarıdadır. Lakin, 1-ci 6 lvls-dən sonra pul xərcləməyə başlamasanız, çox məyus olacaqsınız. Tərəqqi etmək üçün təkmilləşdirmələrə ehtiyac var, təkmilləşdirmələr üçün çoxlu qiymətli daşlar, təkmilləşdirmələr üçün hər biri 1 və ya 2 qiymətli daş üçün bir missiya yerinə yetirə bilər, lakin mənim üçün təkmilləşdirmələr 25, 35, 50 daş+dır... Təkmilləşdirmələr üçün lazım olan qiymətli daşları əldə etmək üçün gülünc bir məbləğ qaçır. növbəti missiyanı məğlub edin, bəzi missiyalar üçün bəzən bir neçə təkmilləşdirmə tələb olunur. digər böyük TD dəli grindfest olmadan orada
Əyləncəli vaxt öldürmə oyunu. Qazanmaq istəyirsinizsə, pul ödəməli olacaqsınız. Əks halda, səviyyələri yenidən oynayaraq əylənin.
Oyun meydançasının bəziləri çox asan, digərləri isə çox çətin.
Bir az yumorla klassik qala müdafiə oyunu.
Real pul xərcləməsəniz, ilk 7-8 mərhələdən keçmiş oynamağa dəyməz. Çətinlik miqyası, əşyalar almağınızı təmin etmək üçün əyilmişdir.
Sizi tətbiqdaxili satınalmalara çatdırmaq üçün resursların çox az saxlanılması istisna olmaqla, potensial olaraq əla oyun, kaş ki, Tətbiqdə satınalmalar olmadan bir az daha səxavətli ödənişli versiya olsaydı. Mən əldə edə biləcəyim qədər çox şey əldə etdim, təəssüf ki, tezliklə siləcəyəm.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strateginiai jar
Peçenye kəsici oyunu. Darıxdırıcı başlayır. Sonra axmaq olur. Siz sahildə suiti balaları kimi Devs-i silkələmək istəyirsiniz.
Ödənişli divarlar, gözəl oyun, lakin bütün əvvəlki səviyyələrə/xəritələrə 3 ulduz qoymayınca və ya növbəti mərhələyə keçmək üçün ödəniş etmədikcə, növbəti xəritəyə keçə bilmirəm, mən bunun üçün bir dəfə pul ödədim, çünki bu, gözəl oyundur, lakin növbəti xəritəni silmək üçün vaxta qərar verdim. ... Düzgün təkmilləşdirmə ilə və doğru yerdə qüllənin dəqiq düzgün kombinasiyasını tapmaq üçün tək xəritədə saatlar və saatlar sərf etmək üçün həyatımda kifayət qədər boş vaxtım yoxdur. Bəzi sağ qalma rejimindən həzz almaq üçün sona çatmaq istərdim, lakin bu, yalnız 4/8 xəritələr tamamlandıqdan sonra baş vermir.
Oyun çox maraqlı başlayır, lakin üçüncü "xəritənin" son səviyyəsində çətinlik ədalətsiz şəkildə böyüyür və oyun əyləncədən daha çox sinir bozucu olur.
Möhkəm oyun dizaynı. Əyləncəli, ödənişsiz oynaya bilərsiniz. Asan olmasa da. Təbriklər, reklamlara görə təşəkkürlər!!!!
Oyun yaxşıdır, lakin mən təklif edirəm ki, tapşırıq/missiya və qiymətli daşlar mükafatına sahib olmaq üçün bunu yeniləmək lazımdır, çünki siz onları almaq üçün lazım olan digər daşlara sahib ola bilməzsiniz və hər lvl-də mükafat daşları kifayət deyil.
İlk bir neçə səviyyədən sonra Paywall, bu acgöz inkişafçılara cüzdanınızı sözün əsl mənasında verməyə hazır olmadığınız halda, bunu quraşdırmaq üçün vaxtınızı itirməyin.